Zhdukni dhjamin e barkut me vetëm 2-4 min si ky ushtrim cdo ditë, Ja plani 28 ditor që duhet të ndiqni

Sfida 28 ditore e plankut: Dobesoni barkun e shëndoshë per 2-4 minuta!

Shumë burra dhe gra mendojnë se barku i tyre i shendoshe u jep shumë vështirësi dhe duan të gjejnë një ushtrim që funksionon me të vërtetë, dhe nuk merr shumë kohë nga dita e tyre.

Do te lumturoheni kur te mesoni rreth ketij ushtrimi i cili zgjat 2-4 minuta,i cili mund t’ju ndihmojë të eleminoni yndyren rreth barkut.

Duke e bere kete lloj ushtrimi prej 2-4 minutash çdo ditë,kjo do te shkrije yndyrën e barkut tuaj, transmeton 10gjera.com.

Sfida fillon në javën e parë me vetëm 30-45 sekonda,dhe me pas vazhdon me 3-4 minuta.

Edhe pse kjo sfidë zgjat vetëm një muaj, duhet të vazhdoni stervitjen në rutinën tuaj të përditshme sapo të përfundoni sfidën.