Vajza takohet me vëllain e saj të cilin nuk e dinte se ekzistonte, më pas zbulon një sekret shokues familjar!

Imagjinoni të kaloni nje jetë duke ditur se jeni te adoptuar.

A nuk do të mrekulloheshit nëse do të kishit ndonjë vëlla apo motër biologjike?

Po në qoftë se nëpërmjet një detektivi online dhe një postimi viral në Facebook,do te mesonit se kishit jo vetëm një vëlla, por tre?

Kjo është pikërisht ajo që ndodhi me Christina Housel nga shteti i Uashingtonit.

Pas dekadash, Christina më në fund njohu të gjithe vëllezërit e motrat e saj së bashku në një vend muajin e kaluar. transmeton 10gjera.com.
Duke u rritur, Christina mesoi se ajo ishte e adoptuar.

Ajo kurrë nuk e kishte patur mundësinë të njihte nënën e saj biologjike.

Kur ajo u bë një nënë vetë, kureshtja e dikurshme e Christina-s u u kthye në një nevojë për të ditur për të kaluarën e saj.

Nëpërmjet disa ‘gërmimeve’ online, Christina zbuloi se kishte një vëlla, Lyle James Berryman. Lyle jeton në Arizona. Vëllai dhe motra u takuan në qershor.

“Kur e pashë atë, e dija se ajo ishte motra ime”, tha Lyle.

“Ajo duket si unë.” transmeton 10gjera.com.
Christina kurrë nuk e takoi nënën e saj biologjike.

Lyle kishte kaluar pak kohë me të. Ai i tregoi fotografitë e nënës së tyre dhe i dha nje tjeter lajm ‘bombe’.

Ai dhe Christina kishin më shumë vëllezër e motra. Nëna e tij ia kishte treguar këtë sekret para vdekjes së saj.

Të dy Lyle dhe Christina postuan një foto në facebook, duke i kërkuar miqve të tyre për ta ndarë atë.Brenda pak javësh, fotografia arriti tek binjakët, Ashley Bo në Dakotën e Jugut dhe Lauren Rutherford në Tennessee. transmeton 10gjera.com.

Kur katër vëllezërit e motrat përfundimisht u takuan për herë të parë, ata krahasuan fotot e fëmijërisë.

Ata panë fotografitë e nënës së tyre biologjike. Ata jane teper te lumtur që më në fund u takuan.

Kaluan se bashku nje dite te bukur festive me pije dhe i premtuan njeri tjetrit se do të bashkohen së shpejti. transmeton 10gjera.com.

/©10gjera.com
përktheu j.memeli/