Tuna dhe Teuta bëjnë këto veprime ndaj fëmijëve të tyre

Të jesh nënë nuk është e lehtë por është edhe kënaqësia më e madhe për një femër, shkruan Kosovarja.

Tuna dhe Teuta tashmë të dyja kanë marrë epitetin nënë. Janë të dyja femrat më të komentuara të shoë bizit, edhe pse ndoshta shumë çka mund t’i lidh bashkë pse jo edhe muzika, Teuta provoi edhe këtë eksperiencë në muzikë por që vazhdoj në profesionin e saj si aktore ku aty tregon talentin dhe suksesin e pa diskutueshëm.

Teuta është nënë e dy vajzave tarës dhe Kaias.

Në Tarën sa i përket rrjeteve sociale Tuta ka shtuar një kujdes të madh dhe nuk e ka ekspozuar sa vajzën e vogël ku edhe i ka hapur llogari personale. Të njëjtën gjë ka bërë edhe Tuna ndaj djalit Tianit ku edhe ai tashmë ka llogarinë e tij.

Por ajo që të lë përshtypje te nënat e reja është mënyra e të ushqyerit, ndoshta nënat tona kanë qene ne këtë pikë me rregulla më strikte që të vegjlit e tyre nuk i kanë lejuar të luajnë më ushqim.

E tani ndodh e kundërta ato lënë të lirë të vegjlit e tyre që ata vete të ushqehen dhe ka momente dhe të lozin me ushqimin si të ju dojë qejfi. Përndryshe fëmijët e vegjël janë të këndshëm ndaj çdo veprimi që ata bëjnë. /Kosovarja/