Sport

Mustafi: Nuk kisha para për këpucë sportive

Mbrojtësi i njohur shqiptar Shkodran Mustafi ka folur për hapat e tij të para të karrierës së futbollit në një intervistë ekskluzive për Goal. Ai thotë se kishte një përkrahje shumë të madhe nga i ati, i cili asnjëherë nuk i ka dhënë presion por gjithmonë i ka qëndruar pranë për edukuar në mënyrën më […]


Kur një ish sportist si Rama kujtohet për sportin vitin e fundit të mandatit…

Edhe pse muajt e fundit nuk janë aq dhe të mirë për qeverinë, pas një sërë akuzash që kanë vërshuar në drejtim vendimeve të ndërrmara nga ajo kohët e fundit, Rama sot ka hedhur një vështrim nga gjendja e sportit sot. Sporti dhe arti kanë një mungesë të theksuar vëmëndjeje nga qeveritë dhe investimi mbi […]


IOC dënon 9 sportistë për përdorim të dopingut

Nëntë sportistë, prej të cilëve gjashtë fitues të medaljeve janë dënuar për përdorim të dopingut gjatë Olimpiadës Pekin 2008. Në deklaratën e Komitetit Ndërkombëtar Olimpik (IOC) thuhet se u janë marrë çmimet gjashtë sportistëve. Prej tyre janë katër fitues të medaljes së argjendtë dhe dy të bronztë, që kanë garuar gjatë Lojërave Olimpike në Pekin. […]