ShëndetësiLëngu me mjaltë që ju dobëson 3 kg në javë

Çdokush dëshiron të ketë një trup të bukur. Studiuesit së fundmi kanë zbuluar se një lugë kafeje me mjaltë çdo ditë mund të bëjë çudira për organizmin tuaj. Mjafton të zëvendësoni sheqerin me mjaltë dhe…
Kujdes! Kjo është një nga shenjat e kancerit

Urinimi me gjak është një simptomë që duhet të merret shumë seriozisht. Të kesh gjak në urinë është një nga simptomat më të rëndësishme në urologji, prandaj duhet të gjenden patjetër shkaqet që e kanë…