Shëndetësi


Lamtumirë diabetit me këtë lëng magjik

Një burrë pasi u diagnostikua me hipertension dhe diabet katër vjet më parë, vendosi të kërkonte shërim natyror, pa ilaçe. Nga analiza e gjakut, rezultatet treguan se sheqeri i gjakut po kalonte normën – që…