Përzieni dy molla, një limon dhe një përbërës tjetër dhe kilogramët do të shkrihen vetë!

Këto përbërës mund të gjenden në secilën shtëpi, ndërsa kur t’i kombinoni së bashku, do të fitoni recetë ideale për djegjen e dhjamit dhe për të shkrirë kilogramët.

Molla e gjelbër është veçanarisht e rëndësishme këtu meqë është e pasur me fibra, por edhe do t’ju ngopë, pa ju dhënë kalori të panevojshme dhe boshe.

Sheqeri nga molla e gjelbër absorbohet në zorrë, duke parandaluar lirim të papritur të insulinës, gjë që ndikon drejtpërdrejt në dobësim.

Përbërësit:

125 gr. tërshërë
gjysëm litër ujë mineral
1 limon
2 molla të gjelbërta
Përgatitja:
Prejini mollat në copëza të vogla, hidhini në blender së bashku me ujin mineral dhe tërshërën dhe blendojini derisa të fitoni një përzierje homogjene. Pastaj qiteni përzierjen në një gotë e në fund para se ta pini shtrydheni lëngun e limonit mbi të.

Kjo pije konsumohet për një javë, sipas dëshirës, menjëherë pasi të zgjoheni apo para se të shkoni për të fjetur.
femina.al