Programi që zbulon telefonatat me numër të fshehtë

Merr fund kënaqësia për ata që bëjnë telefonata anonime në celular. Vjen tashmë shërbimi me anë të të cilit mund të zbuloni ngacmuesit apo kush fshihet pas një “numri të panjohur”. Me “Whooming” është e…


Më la sapo linda vajzën!

Unë që po ju shkruaj, jam Arta, 23 vjeçe dhe kam një vajzë të vogël. Jetoj në Elbasan. E lexoj shumë shpesh këtë rubrikë dhe vendosa edhe unë të shkruaj historinë time. Isha në vit…


Marina Vjollca shtatëzënë?! (Foto)

Ajo ka vendosur duart mbi barkun e saj, duke hedhur në këtë mënyrë dyshime për një shtatëzani të mundshme, shkruan Indeksonline. Vlen të përmendim përmendim se Vjollca është njëra ndër prezantueset më të përfolura shqiptare.