Unikkatil ka një “selam” për Noizyn dhe Cozman (Video)

Pas përleshjes me armë në mes reperëve  Noizyt dhe Cozmanit në Prishtinë, ka reaguar edhe reperi labelit tjetër TBA, Unikkatil. Në faqen zyrtare të grupit “The Bloody Alboz”, ka ‘përshëndetur’ të dy reperët me disa…