Ja pija që eliminon dhimbjet e gjymtyrëve si me magji!

Edhe pse mund të duken një problem i parëndësishëm, dhimbjet e gjymtyrëve mund të pengojnë aktivitetet e përditshme duke reduktuar në këtë mënyrë cilësinë e jetës. Gjunjët janë nyje të rëndësishhme në trup, pasi ndihmojnë…
Kush janë raelianët, sekti fetar më enigmatik në botë?

Çfarë lidhjesh kanë raelianët me klonimin e njeriut? Kush ishte Claude Voriholn, themeluesi i këtij sekti? Çfarë i kishin thënë atij “jashtëtokësorët të cilët e kishin kidnapuar”? Ku jetojnë 8400 njerëzit të cilët nuk kanë…
E tmerrshme: Kina po na ofron oriz plastik

Kina është një nga vendet më të mëdha në botë, popullësia në rritje e së cilit është transformuar në një problem të mirëfilltë ekonomik. Burimet ushqimore të këtij vendi janë të pamjaftueshme për të ofruar…


E tradhtova burrin pasi ika në Amerikë

Së pari, dua t’ju uroj suksese e punë të mbarë në misionin tuaj fisnik. E lexoj me kureshtje të gjithën gazetën dhe vazhdimisht, më bëjnë përshtypje rrëfimet e shumë personave si puna ime, që duan…