Binjakët lindin dorë për dore (video)

Binjakët identik janë tashmë mjaft të rrallë. Edhe më shumë të rrallë janë binjakët mono- mono: jo vetëm që rriten në të njëjtën qese amniotike, por gjithashtu ndajnë të njëjtën placentë. Jilian dhe Jenna, binjakët…