Lëkura e shegëve ndihmon në forcimin e flokut

Shegët nuk janë vetëm për t’u konsumuar, por mund të përdoren edhe si produkt bukurie. Më poshtë keni të listuar disa përdorime të lëkurës së shegëspër kujdesin ndaj flokëve, lëkurësdhe jo vetëm. Vepron si një…


Lexoni këto kuriozitet për prezervativët

Kur bëhet fjalë për prezervativin, të gjithë bëjmë si ekspertë dhe mendojmë se dimë gjithçka. Por gjithçka që iu kanë thënë shokët apo shoqet, është gabim. Ndaj bëni mirë të lexoni këshillat e doktorit, i…