“O si nuk kam një vend në foltore, ashtu si Rigerta!”, mesazhi i kësaj vajze do t’ju rrëqethë mishin

Rigerta Loku, vajza mirditore që përloti pak ditë më parë deputetët në Parlament dhe që na rrëqethi të gjithëve me fjalimin e saj, ka bërë që deri diku të reflektojmë.
Ka shërbyer deri diku që të hapim sytë të gjithë një herë e mirë dhe të kuptojmë “llumin” ku po jetojmë. Pavarësisht spekulimeve që Gerta ishte e shtirur, ajo ç’ka tha mbetet me të vërtetë aktuale, është ndoshta deri diku gjysma hidhur e realitetit ku po jetojmë.
Kjo pasi gjysmën tjetër po na e tregon një vajzë nga Tirana, e cila përmesJu ftojmë të lexoni mesazhin e saj:
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim