Një histori e dhimbshme qëndron prapa kësaj fotografie

Ka një arsye të çuditshme dhe të shkëlqyer në të njejtën kohë përse këta tre miq kanë të njejtën tatuazh.
Njëri nga të tre shokët derisa ishte në ditëlindjen e një shokut, në tentim për ta ndaluar një plaçkitje ishte therrur me thikë, transmeton lajmi.net

“Unë morra një telefonatë nga një mik i imi, teksa i dridhej zëri më tha, ‘Mike është therrur me thikë”, tregon Garth, njëri nga të tre shokët.

Me të marrë vesh lajmin, Garth dhe Paul Andy, u nisën për në Los Angelos nga Mexio City për të parë shokun e tyre.

Thika kishte prekur veshken dhe zorrët e Mike, ndërsa si solidarizim me mikun e tyre, Garth dhe Paul Andy, kishin bërë tatuazh pjesën ku ishte edhe shenja që kishte marrë Mike nga therrja.

Kjo histori është një fakt se shoqëria e vërtetë ekziston.