Kush është çifti që humbi 115 mijë euro në Llogora dhe çfarë do të bënin më këto para?

Disa ditë më parë një çift shqiptar i cili kishte shkuar me pushime në Llogora, gjeti një çantë të dyshimtë në majë dhe pasi e hapën gjetën në brendësi një shifër të madhe parash. Çifti e dorëzoi çantën në polici, ndërsa u bë me dije se paratë i përkisnin një çifti ukrainas.
Ka qenë gazetari Enrik Mehmeti ai që ka dhënë detaje në lidhje me çiftin dhe se si kishin në plan ata t’i shpenzonin këto para.Mehmeti shkruan në Facebook por per me shum detaje
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim