Kuriozitete

Kjo perime kuron çdo sëmundje në trupin tuaj!

Panxhari është një perime jashtëzakonisht e shëndetshme që përdoret kundër sëmundjeve të shumta. Ngjyra e tij e kuqe e thellë dhe vjen nga anthocyanins, që ka veti të fuqishme kundër kancerit. Panxhari është plot me…