Kujdes me peshqirin e trupit, ja sa herë duhet ta lani atë

peshqiri-635x358
Studimet e fundit kanë treguar se atë nuk duhet larë më shumë se tri herë, për shkak të baktereve, qelizave të vdekura dhe mikrobe të tjera, që mund të përmbajë.

Rreziku në këtë rast ka të bëjë me faktin se bakteret shumohen dhe mund të shpërndahen edhe tek ne, në momentin që ne përdorim peshqirin.

Sipas këtyre studimeve, nga peshqirët duhet të kemi kujdes, sepse ata mund të mos i lani në mënyrë të duhur dhe të mbesin  të pistë.