Këta janë VIP-at shqiptarë që kanë nisur sot agjërimin

Sot ka nisur muaji i shenjtë i Ramazanit për të gjithë besimtarët myslimanë.
Të shumtë kanë qenë ata që janë zgjuar në agim, kanë bërë fa;jen e radhës dhe kanë ngrënë mëngjesin, duke nisur agjërimin.

Por veç besimtarëve të thjeshtë, në këtë muaj të shenjtë janë bashkuar në agjërim edhe disa prej personazheve të njohur publikë.

Disa prej tyre, duke u uruar agjërim të lehtë, po i rendisim më poshtë:

Adrian Gaxha

Arta Bajrami

Big Mama

Gili

Gold Ag