Getoari “fut në sherr” motrat Vjollca, Luana i kthehet Marinës: Kush është bisha, unë apo ai?

uana duket se po shijon pushimet fantastike me të motrën dhe kunatin e saj, por një foto e Marinës dhe Getoarit duke se ka bërë xheloze.
Teksa ndodhen me pushime në St. Moretz, Luanës duket se i ka mbetur hatri me saj. Marinën, duke i thënë të zgjedhë mes asaj dhe bashkëshortit.

“Bisha ime” e ka quajtur Marina Getin, i cili shfaqet me gojën e hapur pas bukuroshes.

Por me sa duket, Marina quan gjithmonë kështu Luanën, e cila nuk ka përtuar për t’ia vënë në dukje.

Ajo ka reaguar duke shkruar se:

“Tani zgjidh kush e ka emrin bisha, unë apo Geti”.
Por Marina për ta qetësuar ka pohuar se ajo është bisha femër.