FOTO/ Kush është babai i viktimës sonte, para disa vitesh ekzekutoi dy persona (historia)

Vrasja e 28-vjeçarit Marjo Majollari sot ne mbremje ne Tirane, ka lidhje me një ngjarje të ndodhur disa vite më parë nga babai i tij.

Sipas burimeve nga Policia, babai i Marjos në vitin 200 ka bërë një vrasje dhe është duke vuajtur dënimin përjetë. Babai i tij është arrestuar në vitin 2014 për veprën penale vrasje me paramendim.