Elita 5 e paska humbur solistin e saj! Performancë e tmerrshme

Elita 5 është njëri ndër grupet tona i cili prej vitesh na ka sjell këngë të mira, shkruan “Kosovarja”.

Grupi Elita 5 janë ndër rokerët tanë më të dashur kudo që ka shqiptar.

Sonte ishin në Prishtinë për nderë të 10 vjetorit të pavarësisë që të performonin. Paraqitja e tyre u prit shumë mirë nga masa, por këtë radhë morën një zhgënjim të pa krahasuar nga solisti i grupit, i cili e kishte lëshuar.

I kishte ikur zëri apo ndoshta ishte ftohur nuk dihet, por ai nuk mund të këndonte këngët e tij sikurse dikur. Madje edhe në pamjen e tij shihej ndryshim i madh, kishte filluar të mplakej më shumë se që duhet.

Ne regjistruam një pjesë të performancës së tij dhe ua sollëm që ta shihni e dëgjoni tek sa Arifi solisti i grupit Elita 5 mundohej të këndonte. Ndoshta edhe moti e bën të vetën kur dihet se jemi në kohë të gripërave, e artisti mund të ketë qenë i ftohur./Kosovarja/