E morën te shtëpia e braktisur dhe e lidhën, si e joshën nga FB të miturën. Nëna e njerit prej tyre e merrte …

Policia e Fierit prangosi tre ditë më parë Redion Tereziu, 22 vjeç, Jorges Dosti, 24 vjeç, Marjus Çalameni, 24 vjeç.

Ata dolen sot para Gjykates se Fierit e cila i la në burg tre të rinjtë pasi akuzohen për tentativë përdhunimi ndaj një të miture në fshatin Arapaj të Roskovecit.

Tre të rinjtë dyshohet se në bashkëpunim me njëri-tjetrin kanë marrë forcërisht një 13-vjeçare, e kanë çuar në një banesë të pabanuar dhe kanë tentuar që të kryejnë marrëdhënie seksuale me dhunë.

{“effects_tried”:0,”photos_added”:0,”origin”:”gallery”,”total_effects_actions”:0,”remix_data”:[“add_photo_directory”],”tools_used”:{“tilt_shift”:0,”resize”:0,”adjust”:0,”curves”:0,”motion”:0,”perspective”:0,”clone”:0,”crop”:0,”enhance”:0,”selection”:0,”free_crop”:0,”flip_rotate”:0,”shape_crop”:0,”stretch”:0},”total_draw_actions”:0,”total_editor_actions”:{“border”:0,”frame”:0,”mask”:0,”lensflare”:0,”clipart”:0,”text”:0,”square_fit”:0,”shape_mask”:0,”callout”:0},”entry_point”:”create_flow_fte”,”total_editor_time”:174,”total_draw_time”:0,”effects_applied”:0,”uid”:”B0391A68-6865-42DE-9594-145FFC15BE14_1526557809148″,”total_effects_time”:0,”brushes_used”:0,”sources”:[],”layers_used”:0,”width”:2208,”height”:1242,”subsource”:”done_button”}

I arrestuari Jorgest Dosti mesohet se ka folur shpesh me rrjetin social Facebook me vajzen dhe e ema e Orgestit e merrte ta ndihmonte per te mbjelle e vaditur lulet tek kopeshti i shtepise qe po ndertohej, aty ku ndodhi edhe ngjarja.

Dyshohet se Dosti e ka inskenuar të gjithë situatën dhe e ka ftuar vajzen ne shtepinë e paperfunduar ku ishin edhe dy shoket e tij.