Do ju iki truri me ushqimet që hamë çdo ditë, jashtë frigoriferit dhe …

Emisioni “Stop” iu rikthye problemit të sigurisë ushqimore. Përmes një vëzhgimi të kamerave të fshehta rezultoi se thuajse të gjitha supermarketet mbajnë produkte jashtë standardeve. Produkte si kosi apo vezët gjenden jashtë afatit të skandencës ose pa barcode.

Supermarketi 1

Qytetarja – Vajza, më fal! Këto vezët që janë këtuuu…?

Punonjësja – Me 10 lekë.

Qytetarja – Me 10 lekë janë, poo… apo s’ka të hapura në frigorifer?

Punonjësja – Jo, vetëm këto janë të hapura.

Qytetarja – Po pse s’janë në frigorifer ato?

Supermarketi 3

Qytetarja – Këto produktet, që thonë për t’u mbajt në frigorifer, ka ndonjë problem qëëë..?

Punonjësja – Jo! Përderisa, ne i kemi vendos aty…