Cfarë duhet të bëni kur ju ka humbur karta e bankës? Ja disa hapa për të mbrojtur veten

Pasojat e një karte debiti të humbur nuk kanë mbarim, por mund të ndërmerrni disa hapa për të mbrojtur financat tuaja dhe për të kufizuar detyrimet financiare.

Hapi 1: Lajmëroni bankën tuaj menjëherë

Hapi 2: Kontrolloni për pagesa të paautorizuar

Hapi 3: Dërgojini një email bankës tuaj, kështu do të keni diçka të shkruar

Hapi 4: Ndaloni pagesta automatike në kartën e re

Hapi 5: Llogaritni përgjegjësinë tuaj

Hapi 6: Merrni masa për të pandaluar ndonjë humbje të ardhshme

Hapi 7: Pritini kartat e debitit para se t’i hidhni

Burimi: dontwasteyourmoney.com
©day10gjera.com/a.c