Antiamerikanizmi e krimi politik kundër Arta Markut!

Politikanë të korruptuar, mashtrues e trukues peversë që duke e ndjerë seriozitetin amerikan për luften pa kthim të pastrimit të politikës e drejtësisë kanë zgjedhur gishtin pas të cilit mendojnë të fshihen.

Nga Pranvera Vatoci

Kjo është zonja Arta Marku e kthyer tashmë në etalon të seriozitetit, kultivitetit e kurajos profesionale. Lulzim Basha e Monika Kryemadhi dhe një çete ish zyrtaresh që kanë mëkatuar me abuzivitet mendojne se me strategji të tipit partizan “Mbrojtja më e mirë është sulmi” menduan se duke atakuar pa asnje argument Arta Markun do mund ta shantazhonin e intimidonin prokuroren e hekurt.

Por gabuan. Biles që diten e shtunë jane të turperuar, pasi që akuza bastarde se ishte ajo që nuk arrestonte S.Tahirin u demontua. Një zonje tjeter Donika Prela e përzgjedhur nga Marku nuk vonoi 24 orë nga emërimi nuk mungoi t’i drejtohet gjykatës me pranga ne çantë per ish-ministrin socialist. E ku vajtën akuzat kunder saj që kori i zi anti amerikan lëshonte në çdo studjo e foltore.

Nëse ka ndonjë fije burrni Lulzim Basha të kërkoje falje publike!? Po ku ta gjejne! Se burrnia është trashëgimi gjenetike e nuk blihet me para. Arta nuk shitet e nuk blihet. Ajo ndonëse me mandat të kufizuar e tager të limituar ligjor po triumfon. Se është shpresa e fundit në pragun e rikthimit të një shteti ku politika e krimit dhe korrupsionit të instalohet.

Ndaj mos u çudisni se pse sulmi i korreluar i këtyre monstrave eshte ndaj Ambasadorit të ShBA dhe Arta Markut. Ata e ndjejne nga ju vjen ngordhja. Ndiehem e fyer jo vetëm si aktiviste e njohese e saktë e personalitetit të admirueshem te Arta Markut, por si vajze e këtij vendi ku masklist e brutal, kodoshe të krimit e korrupsionit guxojnë të sulmojnë nje model ideal njerezor e juridik. Une nuk e njoh mallkimin por gjarperinjte i urrej e i mallkoj.

Ju që sulmoni Arta Markun jeni thjesht gjarpërinj që e ndjeni se nje pjese e kokës ju është shtypur. Ju nuk keni shpëtim. Por gjarperinjte thuhet se japin shpirt kur perëndon dielli…dhe dielli që ka ngrohur këta zvarranike po perëndon.!!! E si fund kam nje mesazh të shpirtit. E duke mos gjetur fjale të zgjedhura po shkruaj thjeshtë: Faleminderit Arta Marku. Ç’do dite me bën krenare si bijë e këtij vendi të zorshem për të jetuar e për më tepër ku as ligji e barazia as kanuni e burrnia nuk kanë qytetari!