Adelina Berisha po e ndjek bilbilin e Mushtishtit

Të gjithë i njohin si “Bilbilat e Mushtishtit”.

Kjo se, Remzie Osmani, Shyhrete Behluli, Shkurte Fejza e motrat Mustafa vijnë nga ky vend dhe që të gjitha janë këngëtare mjaft të suksesshme.
Madje njëren prej tyre këngëtarja Adelina Berisha ka filluar ta ndjek në Instagram.